Studio

Stor dagsljusstudio med rundfond och fantastiskt ljus i Bromma som passar alla typer av krävande foto-, film- och tv-produktioner. Här kan du arbeta i en inspirerande och ostörd miljö, med allt från porträtt, stilleben, mode och kock-tv till större reklamfilmsinspelningar. 

Studion ligger i ett k-märkt industrihus från 1940-talet. Lokalen är rymlig med högt i tak, och rymmer både studiodel, proffsutrustat kök och en verkstad. Studion har dessutom ett loft med soffa, arbetsbord och stolar med utsikt över resten av lokalen.

Verkstad – Möjlighet att hyra verkstad i anslutning till studion finns. I verkstaden går det att måla och bygga sådant som exempelvis rekvisita. Diverse el- och handverktyg finns att tillgå.

Kök

Köket är byggt i restaurangkaraktär för att kockar på ett effektivt sätt ska kunna producera mat för event, kurser, film- och fotoproduktioner. Du som kock kan också hyra köket för att till exempel testa recept, träna inför tävling, utveckla en produkt eller preparera inför en produktion.

Köket har stora rostfria ytor, restaurangdiskmaskin, ångugn, varmluftsugnar, restaurangkyl- och frys och induktionshällar. All köksinredning är installerad för att studion ska vara det självklara valet vid alla typer av matrelaterade produktioner eller event.

Köket har dagsljus från två håll. Sex flyttbara arbetsstationer gör att köket blir flexibelt och passar perfekt för till exempel kock-tv. Ett nära samarbete med Vikingsun (med varumärken som MAC och Satake) Bertazzoni och Le Creuset säkerställer en hög kvalitet på spisar, knivar, termometrar, skålar, grytor och kastruller. Rekvisita från tidigare matfotograferingar, såsom porslin, glas och bakgrunder, finns att tillgå.

Event

Aktiviteter som gör sig bra i studion:

  • Matlagningskurser

- antingen med egen kursledare eller med någon från vårt stora kontaktnät av sveriges bästa kockar, bagare och konditorer.

 

  • Foto- & Filmproduktioner

  • Produktreleaser

  • Workshops

  • Föreläsningar

  • Pop up-krog

  • Studion rymmer sittningar på upp till ca 60 personer.

Priser film/fotografering

Dagspris (tidig morgon - sen kväll) 9 500 kr
Prepdag/återställningsdag: 8 500 kr

Helg eller längre perioder - pris enligt överenskommelse

Event, kurser, workshops, enbart kökshyra m.m. pris enligt överenskommelse

Hitta hit

Hyrstudion
Fotograf Jakob Fridholm
Ranhammarsvägen 20 F
168 67 Bromma

Betalparkering på gården

Med kollektivtrafik

Ingång F. Tvärbanans station Norra Ulvsunda ligger 100 meter från studion.

Kontor

Pålsundsgatan 2, 
117 31, Stockholm
070-497 66 84
jakob@jakobfridholm.com
jakobfridholm.com

Villkor:

Avbokning skall ske senast 5 arbetsdagar innan reserverat datum. Senare avbokning debiteras med fullt pris. Hyresgästen återställer lokalen till ursprungsskick, sopar golv, diskar, går ut med sopor, plockar undan efter er i kök, ställer tillbaka rekvisita etc. Återställande av studio/ reparation debiteras med 1000:- /timmen plus material. Hyrstudion.com tar ej ansvar för ev. störande ljud i fastigheten pga. byggnationer etc. Ingen utrustning eller rekvisita får placeras utanför studion i korridoren eller på andra allmänna ytor.
Hyresgästens utrustning täcks inte av hyrstudions försäkringar. Studion får ej nyttjas för andra ändamål än överenskommet.

 
 

Instagram